"Have a passion and dare to be different"
I was born in London, United Kingdom and my family background is Dominician, Trinidadian and Ghanaian. Culture and cooking has always been my passion and I feel the happiest when cooking.
I started cooking Caribbean dishes for friends and then I found myself catering for parties and small events using my homemade recipes.
I moved to Eindoven, the Netherlands in 2017 and saw there was very little authentic Caribbean restaurants or catering. I wanted to bring Caribbean cuisine to my City for people to experience the original flavors of the West Caribbean Islands.
I source meat and poultry from local farmers and independent food suppliers. I grow my own herbs from my garden and incorporate them into my dishes. I am committed to giving my customers the best food experience using authentic spices, herbs and marinades to deliver a unique food experience.
Ik ben geboren in Londen, Verenigd Koninkrijk en mijn familieachtergrond is Dominicaans, Trinidadiaans en Ghanees. Cultuur en koken zijn altijd mijn passie geweest en ik voel me het gelukkigst als ik kook.
Ik ben begonnen met het koken van Caribische gerechten voor vrienden en daarna begon ik met het cateren voor feesten en kleine evenementen met mijn zelfgemaakte recepten.
Ik verhuisde in 2017 naar Eindoven en zag dat er weinig authentieke Caribische- restaurants of catering waren. Ik wilde de Caribische keuken naar mijn stad brengen zodat mensen de originele smaken van de West-Caribische eilanden kunnen ervaren.
Ik koop vlees en gevogelte bij lokale boeren en onafhankelijke voedselleveranciers. Ik kweek mijn eigen kruiden uit mijn tuin en verwerk ze in mijn gerechten. Ik ben vastbesloten om mijn klanten de beste culinaire ervaring te geven door gebruik te maken van authentieke specerijen, kruiden en marinades voor een unieke culinaire ervaring.